Contact Nr. 104 Regio Gelderland 32 jaar

Hoi😊 Ik ben Daniëlle, tweeëndertig jaar oud. Ik woon in klein dorpje regio Gelderland. Ben moeder van twee zoontjes van drie en één jaar oud . En er zijn ook nog drie chihuahua’s bij mij thuis. Ik werk vanuit de thuiszorg. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen/ verhalen luisteren, films en series te kijken , met vrienden en familieleden af te spreken , winkelen ergens uit eten te gaan of een dagje uit . Ik zou mezelf omschrijven als rustig en spontaan. Als ik iemand echt goed ken ga ik er honderd procent voor . Natuurlijk kan ik ook piekeren en eigenwijs zijn. Ik zou het leuk vinden om een lieve vrouw te leren kennen die mij en mijn zoontjes accepteert zoals wij zijn . Ik zoek een vrouwelijke vrouw tot 38 jaar. Samen leuke dingen doen maar ook haar eigen hobby’s en interesses hebben. Daarnaast ook zelf initiatief toont in een relatie, want het moet natuurlijk van twee kanten komen.