Contact Nr. 109 Regio Brabant 60+

Rustig ochtendmens, zestigplus en kei-Brabants, zoekt een leuke parttime vriendin, graag ook ochtendmens, niet-rokend en zonder huisdieren. Ik hou van rustig wandelen en fietsen, van geocaching, van af en toe een weekendje in een Nivonhuis of zomers eens kamperen met de tent. Heb een leuk, rustig leven, zoek zeker geen invulling, maar een fijne aanvulling, iemand waarmee ik zo nu en dan hand in hand door bos, weiland of langs zee kan wandelen, misschien een weekje naar de Eifel van de zomer of zo. Sterke voorkeur voor vrouwen uit Brabant, Limburg, Gelderland en zo. Opleidingsniveau maakt mij niks uit, wijsheid komt niet alleen uit boeken. Ik wil je graag ontmoeten tijdens een wandelingetje (max. 7 km) door jouw favoriete natuurgebied. Laat me maar weten waar dat is!