Contact Nr. 110 60 jaar, midden van het land.

Als ik de deur opendoe, zie ik een sportief geklede vrouw met een open uitstraling. Ze is 60 jaar 1.72 lang, heeft kort bruin beetje krullend haar en een normaal postuur. Haar hele ‘zijn’ is direct spontaan, open en aanwezig. Na een lang huwelijk met een man is ze een jaar geleden op zichzelf gaan wonen en heeft ze twee korte vrouwen -relaties gehad. Ze heeft drie kinderen die allen zelfstandig zijn. Er is onderling goed contact met de vader van haar kinderen.

Ze heeft een HBO-opleiding gedaan richting spelbegeleiding voor kinderen in speciaal onderwijs. Op dit moment werkt ze drie dagen in de week als gastouder, waar ze enthousiast over is. Ook is ze bezig met een cursus Spaans wat haar aardig lukt. Ze rookt niet en drinkt voor de gezelligheid. In haar vrijetijd gaat ze graag fietsen, naar de sauna, uit eten met vriendinnen, naar theater, een naakt strand en leest ze graag een goed boek. Qua vakanties houdt ze van zon, zee, geniet ze van de cultuur en de natuur in mooie steden.    

Haar karakter omschrijft ze als; een mensenmens, Loyaal, zachtaardig en behulpzaam. Jolanda voegt eraan toe; empatisch, sociaal, kan goed geven, iets minder goed ontvangen, natuurmens, niet dogmatisch, temperamentvol en een gevoelsmens. Ze woont in een fijn appartement waar ze erg blij mee is. Ze heeft het modern en kleurrijk ingericht, daar is ze wel precies in. Haar muziekvoorkeur is zeer breed o.a. licht klassiek, 60 er & 70 er jaren en easy listening.

Wat zij belangrijk vindt in een relatie is; gelijkwaardigheid, vertrouwen, intimiteit en seksualiteit hoewel dat laatste niet op de eerste plaats komt. Eerlijkheid en open zijn naar elkaar. Een schouder geven en er één krijgen lijkt haar fijn en ook beide een eigen leven hebben. Graag iemand die ook initiatief toont, ze wil niet altijd diegene zijn die ‘de kar’ trekt.

DE PARTNERWENSEN:

Waar zij naar om kijkt zijn toch wel de vrouwelijke types met iets stoers, zeker geen barbie met rokjes/jurkjes, wel goed verzorgd en schoon op zichzelf. Iemand die open, liefdevol, vriendelijk, warm  en spontaan is. Samen leuke dingen willen doen maar niet gericht op het uitgaansleven ook wel huiselijk. Het liefst niet rokend, matig/normaal met alcohol, een normaal postuur en tussen de 55 en 65 jaar oud. Wel een sterke vrouw die weet wat zij wil. Liever te rustig dan te druk daar zij zelf al best druk kan zijn.

Spirituele interesse is oké, ze denkt dat er meer is tussen hemel en aarde maar ze wil niets opgedrongen krijgen. Zelf is ze religieus op een humanistische manier.