Contact Nr. 112 Regio Gelderland 71 jaar

Ik ben in gesprek met een vlotte vrouw die, het stoere type met zachte uitstraling is. Ze is 1.64 lang, heeft een stevig postuur en kort haar. Ze is 71 jaar maar ziet er jonger uit. Ze gaat gekleed in een jeans met een moderne grijze trui. Haar opleidingsniveau is MBO en daarnaast is zij ver ontwikkeld in het gevoelsleven c.q. spiritualiteit. Zij heeft twee volwassen dochters en drie kleinkinderen, die ze regelmatig ziet maar waar ze geen vaste oppas -oma voor is.  Ze rookt niet en drinkt af en toe een wijntje of biertje mee voor de gezelligheid en leeft zoveel mogelijk gezond. Het is een lieve vrouw die ik gaandeweg het gesprek nog liever ga vinden😊))

Als ik haar vraag naar haar Karaktereigenschappen antwoordt ze, “integer, gezellig, warm, open, heb ook mijn rust nodig en heb oog voor de ander”. Jolanda voegt hieraan toe: een mensenmens, sensitief, lief, gevoelig, attent, natuur mens, doelgericht en creatief in denken en doen. Verder houdt ze van fietsen, zwemmen, theater en wandelen, dat laatste staat nog even op een laag pitje door een operatie die ze pas heeft ondergaan. Ook schildert ze graag, maakt beeldjes van klei, houdt van sauna bezoeken, boetseren, musea, koken en dansen. Ze is gek op dieren en heeft een oppas -hond waar ze leuk over vertelt. Zelf heeft ze geen huisdieren meer.

De vakantielanden waar ze is geweest zijn: Griekenland, Spanje, Turkije, Oost-Duitsland, Egypte en Finland. Ook in eigen land vertoeven vindt ze fijn. Haar muziekvoorkeur is zeer breed en ze zingt graag mee, houdt van nieuw -age en “ach er zijn geen grenzen” zegt ze.

Spiritualiteit is echt haar ding, Ze heeft zich verdiept in ‘het nieuwe gedachten goed’ (van Louise Hay). Heeft praatgroepen begeleid, healings gegeven, is Reiki master, helder voelend en horend en heeft hierin een eigen praktijk gehad. Ze kan mensen veel aanreiken maar zal het niet opdringen. Ze woont in een appartement en is kleurrijk/landelijk ingericht.

Belangrijk in een relatie is: Gelijkwaardigheid en gelijkgestemd zijn, je moet elkaar kunnen bereiken en op dezelfde golflengte zitten. Geen invulling maar een aanvulling zijn voor elkaar. Diepgang, delen, een goed gesprek kunnen voeren, plezier maken, humor, geen claim gedrag, ieder ook een eigen leven hebben en maatjes zijn voor elkaar. “Graag de kers op de taart” zegt ze lachend.  Seksualiteit zou fijn zijn als het er is maar is niet het belangrijkste, dat vormt zichzelf wel.

Partnerwensen:

Zij komt graag in contact met een semi stoere/vrouwelijke, sportief uitziende vrouw. Geen mode -popje liever lekker casual. Opleidingsniveau ongeveer gelijk aan dat van haar. Zij hoeft niet zo spiritueel te zijn als zijzelf maar je moet elkaar er wel in kunnen bereiken.

Ongeveer dezelfde leeftijd, kinderen/kleinkinderen welkom, een warm, spontaan, open persoon.

“Zonder poeha”.