Contact Nr. 114 Regio Venlo 75 jaar

Ik ben in gesprek met een charmante, goedgeklede vrouw. Ze is staat midden in het leven en is actief. Ze heeft kort wit haar dat in een leuke coupe geknipt is en gaat meestal casual/sportief gekleed en zo nodig ‘naar gelegenheid’. Ze is 1.65 cm en heeft een normaal postuur. Ze heeft een mbo-denkniveau en houd er van via internet te blijven leren. Dat kan over van alles zijn, van maatschappij tot levenslessen etc. Ze heeft twee dochters die een eigen leven/gezin hebben.

Ze rookt maar wel sociaal, dus als ze ergens te gast is zal ze dat buiten doen. En ja zegt ze met nadruk, ‘ik ga/kan stoppen voor je juiste vrouw”. Ze drinkt niet en heeft geen huisdieren. Zelf heeft ze honden gehad en vindt huisdieren leuk. Ze heeft haar flat gezellig en heel persoonlijk ingericht met spullen ‘die haar iets doen’. Er hangen mooie schilderijen die ze zelf gemaakt heeft en beeldjes van klei staan. Alles mooi op elkaar afgestemd.

Verder is ze graag creatief bezig, houdt ze van wandelen ( max 5 km. ) onderneemt ze leuke dingen met vriendinnen/vrienden, gaat ze graag op reis, ( ze heeft al veel gezien van de wereld ) bezoekt ze steden in Nederland, gaat één keer per week met een vriendin, die in een rolstoel zit naar buiten en legt graag puzzels. Haar muziekvoorkeur is breed, ze kan Nana Mouskoeri opzetten en door het huis dansen en ze houdt van New age muziek en mantra’s, waar ze er veel van kent en meezingt in het Sanskriet. Haar spiritualiteit is ver ontwikkeld en als ik vraag in welke richting antwoordt ze, “naar de essentie van het leven, het gaat volgens mij niet om hoogdravende verhalen of diploma’s. Het gaat om liefde en dat je je eigenwaarde na kan streven”. Seksualiteit staat niet vooraan in de rij maar als de klik er is dan is het er spontaan.

Als ik vraag naar haar karaktereigenschappen antwoordt ze, open, eerlijk, kan gezellig babbelen en goede gesprekken voeren, tevreden en ik houd van éénvoud”. Jolanda voegt hieraan toe; Lief, gevoelig, sensitief, respectvol, sociaal, beetje kat uit de boom kijker maar als ze zich oké voelt bij de ander is het ijs zo gebroken, gezellig, slim en een echte vrije denker.

Partnerwensen:

Zij komt graag in contact met een vrouw die ook ondernemend is, van reizen houdt, een vrije geest heeft, goed verzorgd en gekleed, geen poppetje, liever lekker casual, niet al te lang, postuur is niet zo belangrijk als zij zich er maar lekker bij voelt, iemand die ook een maatje zoekt en open staat voor een weekendrelatie en van goede gesprekken houdt. Regio is van minder belang zeker als we om en om naar elkaar toe reizen in het weekend.

In hoofdletters; Jezelf kunnen zijn vanaf de eerste ontmoeting.

Trefwoorden zijn: elkaar niet claimen, ieder ook haar eigen ruimte hebben en als motto; thuiskomen bij de ander met een ‘wij gevoel’ in vrijheid.