Contact Nr. 118 Regio Groningen 63 jaar

Na jarenlang alleen te zijn geweest ben ik voorzichtig op zoek naar (in eerste instantie) fijne contacten.

Ik ben een vrouw van 63 jaar en 1.67 lang, mijn haar begint redelijk grijs te worden en ik doe graag iets voor iemand anders.

Het lopen lukt wel maar ik kan niet wandelen door een sportblessure.

Af en toe een wijntje of pilsje vind ik heerlijk en dan liefst op een terras.

Ik rook zelf niet, maar als een ander wel rookt is dat geen punt maar liever niet in huis.

Ik doe vrijwilligerswerk bij een kringloop, mag graag even met de auto en dagje toeren (meestal spontaan), ik hou van de meeste soorten muziek, heerlijk televisie kijken en dan weer niet naar programma’s met een stevig big brother is watching you gehalte en indien er wordt gevraagd naar m’n mening geef ik die ook.

Ik hou van vrouwen die een eigen mening hebben en daar ook vooruit komen en dus stevig in hun schoenen staan.

Heb je ongeveer dezelfde leeftijd of jonger, reageer dan en gaan we kijken of het past.