Contact nr. 126 Noorden v.h. Land 42 jaar

Ik ben in een video/chat gesprek met een lieve vrouw, ze heeft kort bruin haar dat in wat lokjes en golfjes valt en is 170 cm.  Ze heeft een universitaire opleiding richting bestuurskunde. Ze heeft een baan bij de provincie. Dit doet ze op dit moment vanuit huis. Ze gaat casual gekleed en thuis draagt ze graag een makkelijke broek. Ze heeft een lieve kat, rookt en drinkt niet, houdt van zeilen, theater, steden trips, t kijken en zeilwedstrijden. Als ik haar naar karaktereigenschappen vraag antwoord ze; ik ben eigenwijs, avontuurlijk en heb gevoel voor humor. Ik voeg hieraan toe; een slimme vrouw een doorzetter, planner en goed georganiseerd. Intimiteit en ontdekken van haar lijf een belangrijk onderdeel is voor haar. Ook ontdekken, ontdekken in samen zijn… Er is interesse in het spirituele maar ze is er niet echt mee bezig.

Als je met deze vrouw in contact wil komen moet je niet schrikken van haar lichamelijke beperkingen en haar elektrische rolstoel. Ze woont zelfstandig met een 24/7 uur hulp op afroep en verder is er een heleboel mogelijk. Zo zeilt ze zelfstandig in een boot die ze met een joystick kan besturen. Ze zeilt ook mee aan (buitenlandse) wedstrijden.

Graag komt zij in contact met een lieve vrouw die verder kijkt dan haar handicaps. Een vriendschap+ of lat- relatie staat bovenaan aan het verlanglijstje. Belangrijk is ook dat ze een eigen leven heeft en ruimte en rust nodig heeft.

Partnerwensen:

Graag een opgeruimd type; beschaafd, ruimdenkend, betrouwbaar een warm iemand met het hart op de goede plaats. Zij mag niet roken en het liefst woonachtig zijn in het Noorden van het land. Zij mag kinderen hebben maar het liefst niet thuiswonend. De leeftijd ongeveer tussen de 40 en max 60 jaar. Opleiding is niet echt van belang maar minimaal mbo+ past het best. Geen sloddervos 😊

Iemand die haar ziet! En durft! Want ze durft! Durft te ontdekken.