Contact Nr. 131 Regio Antwerpen 60 jaar

Ik ben in gesprek met een kordate, stevige stoere vrouw. Ze heeft kort koperkleurig haar en gaat gekleed in een nette jeans, geruite bloes en donkerblauw vest. Ze is 1.73 m. lang. Haar opleidingen hebben hoofdzakelijk met dierenverzorging te maken, op mbo-niveau. Daarnaast is ze in het buitenland geweest voor haar talen. Ze is uiteraard een grote dierenvriend en heeft op dit ogenblik 4 honden, 1 poes en 2 shetlanders. Het is de bedoeling om het naar 2 honden terug te brengen en dat zal vanzelf gaan want 3 zijn al op leeftijd.

Het is altijd al een bezige bij geweest maar ze is onlangs gestopt met werken omdat ze van het leven wil gaan genieten en in de toekomst eens een paar dagen weg met de camper.

Als ik haar naar haar karaktereigenschappen vraag zegt ze, “ik ben sociaal, eerlijk, recht voor z’n raap, hou van humor, eigenwijs, gevoelig, behulpzaam, kan goed luisteren, ben ondernemend, niet jaloers, ben monogaam, bourgondisch, nuchter, ben wat rommelig in huis, behulpzaam en zoek altijd de ‘gulden middenweg’. Jolanda voegt eraan toe; open, doorzetter, weet wat ze wil en is duidelijk. Ze rookt niet en drinkt heel weinig alcohol (behalve de 5 carnavalsdagen, daar geniet ze met volle teugen van). Ze gaat zelden met vakantie maar carnaval ziet zij als haar vakantiedagen.

Verder is ze bijzonder muzikaal en heeft pas weer een sambaband opgericht. Ze speelt o.a. Surdo, fundo en drum. Seksualiteit is niet het belangrijkste voor haar ze zegt, “maar als je van iemand houdt komt het er zeker bij”. In haar vrijetijd zit ze graag in haar eigen sauna, houdt ze van fotograferen, wandelen, lekker uit eten, theater, een filmpje pakken en van de natuur genieten. Waar ze absoluut niet van houdt is; in een stad slenteren/winkelen.

Partnerwensen:

Graag zou ze een fijne vrouw ontmoeten die t.z.t. bij haar wil komen wonen. Iemand die ook van het buitenleven en van dieren houdt. Haar droom is om het samen gezellig te maken en de boel draaiende te houden. Trefwoorden zijn; monogaam, eerlijk, niet dominant, sociaal, beetje stoere uitstraling, geen hakjes en/of make-up en geen/ niet (veel) tattoos. Een gezellige prater die ook kan luisteren en financieel onafhankelijk. Postuur is niet belangrijk. Leeftijd tussen de 50 en 70 jaar.