Contact Nr. 132 Midden van het land 69 jaar

Ik ben in gesprek met een leuke, vlot uitziende, goed verzorgde vrouw. Ze heeft een mooie stoere look met daarbij een zachte uitstraling. Ze heeft donkerblond haar dat in een trendy model is geknipt, ze is 1.70 lang, heeft een normaal/goed postuur en gaat gekleed in een beige driekwart broek met sportieve blouse erop. Je zal haar nooit in een rokje of jurk zien lopen. Ze heeft  tot haar 40e veel verschillende banen gehad  zoals bedrijfsleider in de horeca, kindermeisje, bedrijfsleider in boekenwinkel, loonadministrateur, buitendienst administrateur en daarna jaren bij verschillende bedrijven de administratie gedaan op HBO niveau. Ze heeft geen kinderen en geen huisdieren.

Als ik haar naar haar karaktereigenschappen vraag antwoordt ze, “lief, creatief in denken en doen, oplossingsgericht, bezit humor, zorgzaam en avontuurlijk, hoewel dat laatste iets minder wordt”. Jolanda voegt hieraan toe; spontaan, open gezellige prater, gevoelig, sensitief, empathisch, mensenmens, positief en een doorzetter. Zij rookt niet en drinkt met mate alcohol.

Haar muzikale voorkeur is zeer breed, o.a.  klassiek, oude jazz maar ook Adele etc. Ze staat open voor het spirituele maar is er niet echt mee bezig. Qua sport zwemt ze  en loopt ze  regelmatig +/- 5 km. per dag. Ze woont in een mooi ruim 3 kamerappartement met een vrij uitzicht op natuur. Het is licht, rustig en sfeervol ingericht. Ze is gek op reizen en vakantie in eigen -en buitenland en heeft dan ook heel veel gezien, en wel 48 landen om precies te zijn. Ze zoekt dan wel de zon op, niet om te gaan liggen op het strand maar heerlijk van alles bezichtigen en ondernemen. Wintersport heeft ze één keer gedaan maar dat is niets voor haar.

In haar vrije tijd is ze met haar hobby’s bezig; tekenen en beeldhouwen (met hout) en lezen. Verder gaat ze graag met vriendinnen lunchen of iets gezelligs doen, een leuk plaatsje bezichtigen, op visite en zegt ze lachend, “ik houd van de geneugten des levens”.

Wat zij belangrijk vindt in een relatie is duidelijkheid, eerlijkheid, begrip, openheid,  humor,  genieten met en van elkaar en ook nog een eigen leven hebben.

Partner wensen:

Waar zij echt naar om kijkt zijn de vrouwelijke goed verzorgde vrouwen. De vrouwen die wat make-up gebruiken hebben een streepje voor. Natuurlijk geen must maar dit om het vrouwelijke beeld te scheppen. Leeftijd is niet echt van belang we moeten gewoon naast en bij elkaar passen, wel graag goed ter been en een slank/normaal postuur. De regio het liefst midden Nederland maar dit is geen breekpunt. Opleidingsniveau, er hoeft geen diploma aan te hangen, gewoon gezond verstand en nog midden in de maatschappij staand.

Spirituele interesse is oké, niet rokend en matig alcohol gebruik. Karaktereigenschappen; open, humor, empathisch, zorgzaam, lief, ondernemend, beetje avontuurlijk, niet dominant, optimistisch, positief en niet bepalend. Zelf is zij van de compromissen.