Contact Nr. 134 Regio Noord Holland 57 jaar

Ik ben in gesprek met een vrouw die niet zo één twee drie op zoek is naar een relatie, maar graag haar wereldje wat rozer wil maken omdat zij nog maar aan het begin staat van haar zoektocht en ja, je weet maar nooit natuurlijk, zegt ze lachtend. Het is een lieve vrouw met een mooi rond gezicht, donkere ogen en donker halflang haar dat krullerig om haar gezicht valt. Ze is 1.58 m. en heeft een stevig postuur. De donkere uitstraling heeft zij van haar Surinaamse roots. Ze gaat goed verzorgd casual gekleed en is een vrouwelijke vrouw met een stoer randje. Wat mij opvalt is dat ze een erg mooie, lieve stem heeft. Ze heeft een dochter van bijna 14 jaar die de ene week bij vader is en de andere week bij moeder. Dit gaat in goede harmonie. 5 jaar geleden is zij gescheiden van een man.

Haar opleiding is HAVO en VWO en ze heeft daarna op MBO niveau gewerkt als secretaresse en als bedrijfsgezondheidsassistente. Zij is na een flinke burn-out afgekeurd en niet meer werkzaam.

Als ik naar haar karaktereigenschappen vraag antwoordt ze: rustig, introvert, meer een denker dan een doener, dus kan af en toe wel een schop onder de …. nodig hebben, en anderen zeggen wel dat ik een goed analytisch vermogen heb. Jolanda voegt eraan toe: empathisch, gevoelig, sensitief, open, bedachtzaam, realistisch en heeft leuke humor. Ze rookt niet en drinkt heel matig (en dan vaak alcoholvrij). Ze heeft als huisdier een sluierstaartvis en is niet zo voor druk blaffende honden. Qua sporten wandelt ze van tijd tot tijd en is van plan weer naar de sportschool te gaan. 

Ze is niet bezig met het spirituele, maar wel geïnteresseerd in sterrenbeelden en ascendanten. Niet in horoscopen die je in de tijdschriften leest. Haar muzikale voorkeur gaat uit naar de new wave muziek uit de jaren 80, zoals Tears for Fears, Depeche Mode, Simple Minds, maar ook naar hedendaagse artiesten, o.a. Ed Sheeran, Adèle. Ze woont in een flat die modern is ingericht met een licht klassieke twist. Haar hobbies zijn: fotograferen, wandelen, lezen, naar muziek luisteren.

Haar wensen:

Graag komt zij in contact met gezellige, ietwat extravertere dames, omdat zijzelf best rustig is, maar niet saai! Activiteiten die zij zou willen ondernemen met anderen zijn: wandelen, een terrasje pakken, een stedentripje per trein (binnen NL), de bioscoop bezoeken. Leeftijd tussen de 40 en 62 jaar, bij voorkeur niet rokend en op max. een uur reistijd (met het OV) bij haar vandaan.