Contact Nr. 137 Regio Amsterdam 64 jaar

Mijn naam is Noor,

Vrijheid is voor mij een essentiële waarde. Mijn levensmotto: ‘in vrijheid samen’. Ik wil mijn hart kunnen volgen.
Ik ben doorgaans een vrolijk persoon. Ik heb humor, maatschappelijke betrokkenheid en hecht aan persoonlijke ontwikkeling.
Mijn sociaal netwerk is hecht en langdurig en heel belangrijk voor mij.
Ik ben ZZP-er en werk met veel plezier. Mijn glas is doorgaans halfvol en ik zou dat graag weer delen met iemand. De nabijheid en intimiteit die niet in goede vriendschappen zit maar juist zo bijzonder en kenmerkend zijn voor een relatie, mis ik en zou ik graag weer met iemand samen willen ervaren.
Motorrijden, koken, naar de film en theater gaan zijn belangrijke hobby’s.

Ik zoek een vrolijke, zelfstandige vrouw met optimisme én realisme. Een vrouw die mijn bloed sneller laat stromen en (helaas) zonder huisdieren i.v.m. mijn allergie.
Belangrijk vind ik eigen vrienden en activiteiten, maatschappelijke betrokkenheid, zin om op reis/vakantie te gaan. Samen maar ook apart van elkaar kunnen genieten en het leven te vieren in al haar hoedanigheden.