Contact Nr. 138 Regio Brabant 75 jaar

Ik ben een zeer energieke vrouw, normaal postuur. Ik draag het haar kort de kleur is midden bruin. Ik ben 1.76 casual gekleed gaan vind ik prettig en naar gelegenheid. Ben een gevoelsmens, zorgzaam, positief ingesteld. Ik vind leeftijd niet zo belangrijk, wel een klik met elkaar hebben.

Ik ben in juni 75 jaar geworden en mag zeggen dat ik een zeer jeugdige uitstraling heb. Mijn opleiding is op MBO niveau. Sportief. Heb in het verleden actief gesport. Ik zwem graag, voel me dan echt vrij. Ik hou van de natuur, uitwaaien aan zee is heerlijk. Maar ook Musea, een beurs of workshop. Sauna, ’n terrasje, koken, vakantie, weekendje weg  vind ik de moeite waard om te ondernemen.

Landen waar ik geweest ben zijn Italie, Yoegoslavie, Duitsland, Bali, Frankrijk, Engeland, Natuurlijk niet te vergeten ons eigen landje. Eigenlijk de dingen ondernemen, die het leven zo de moeite waard maken en waar je happy van wordt maar ook op tijd in je rust komen. Ik noem dat “landen”.

Spiritualiteit vind ik boeiend en heel fijn om te beleven, vandaar ook mijn vrijwilligerswerk als gastvrouw in een centrum voor bewust leven.

Ik ben creatief op velerlei gebied en ondernemend. Ik lees graag, ben divers wat muziek betreft, dansen en bewegen vind ik heerlijk. Ik schrijf, o.a korte verhalen, proza’s en gedichten.

Ik heb een sfeervol appartement in Brabant waar ik me echt thuis voel. Diepgang,  elkaar in de eigenwaarde laten is belangrijk voor mij.  Ik ben een mensenmens. Ik heb een goed gevoel voor humor, samen kunnen lachen maakt blij. Ik hou van dieren al heb ik ze op dit moment niet.

In eerste instantie zou ik een vrouw willen ontmoeten in een vriendschappelijke sfeer. Maar het zou heel fijn zijn dat we bij een goede klik tot een hechtere band komen en wat de toekomst ons ook mag brengen.

Iemand die net als ik, het fijn vindt om er op uit te trekken om allerlei mooie en fijne dingen te ondernemen. Graag iemand uit de directe omgeving van Brabant.

Mijn trefwoorden: eerlijk, openheid, elkaars mening respecteren,  je vrij kunnen voelen en je eigen mening kunnen ventileren en daar serieus in worden genomen.

Ik rook af en toe en ben daar in de ruimste zin van het woord heel sociaal in. Ik drink praktisch geen alcohol heel af en toe een wijntje of ‘n biertje voor de gezelligheid. Als jij je in mijn profiel kunt vinden, dan hoor ik graag van je.