Contact Nr. 140 Regio Zwolle 53 jaar

Ik ben een forse lange vrouw van 53 die haar leven intens leeft. Na een universitaire studie en werk bij de overheid sta ik nu aan het begin van een nieuwe carrière als beeldend kunstenaar. Ik heb mijn ware zelf nu wel gevonden, ook qua seksualiteit.

Ik draag veel zwarte kleding, leggings met rokjes (heel comfortabel). Een beetje “artsy” met originele sneakers en een asymmetrisch kapsel. Alles redelijk casual, alleen een ketting en wat nagellak hier en daar. Ik rook niet en tattoos zijn niet mijn ding.

Ik ben me zeer bewust van mijn eigen gevoelens en mentale ontwikkeling. Dat vind ik ook belangrijk in vriendschap en liefde: goeie intense gesprekken hierover. Ontwikkeld zijn in gevoelens en spiritualiteit. Kunnen reflecteren op jezelf, jezelf willen ontwikkelen en daardoor in een relatie samen kunnen groeien.

Ik ben op zoek naar een vrouwelijke vrouw, die net als ik ook nog veel dromen heeft. Samen kijken hoe we reizen en projecten kunnen ondernemen. De wereld is groter dan Europa. Maar vooral: genieten van elkaar. Ook hier thuis, in een huis met twee pubers (schatten van kinderen). Ik vind het ook belangrijk dat mijn partner daar affiniteit mee heeft, met kinderen en de blijvende rol die ze spelen in je leven.

Ik hoop op die ene grote liefde. Daarbij vind ik het belangrijk dat je je verbindt met elkaar, dat je je leven deelt. Ik weet nog niet of dat ik in één huis zou willen, ik houd ook van het alleen zijn en mijn eigen ruimte. Ik woon in de omgeving van Zwolle, maar heb geen moeite met reizen.