Contact Nr. 141 Regio West Brabant 67 jaar

Vrienden vinden mij een vriendelijke, lieve en gastvrije vrouw. Mijn kledingstijl is casual, het liefst draag ik een broek met blouse.  Ik draag een bril, heb kort krullend grijzend haar, blauwe ogen een normaal postuur en gebruik weinig make-up. Ik woon in het westen van Brabant.

Karaktereigenschappen die bij mij passen zijn: sociaal, zorgzaam, lief, betrouwbaar, empathisch, open-minded, bescheiden, betrouwbaar en meer introvert. Ik ben begaand met mens en dier. Ik rook en drink niet.

Wat ik graag doe is: klussen in huis, wandelen, fietsen, tuinieren, lezen, het onderhouden van de volière en piano spelen. Ook ga ik naar het theater voor een musical en uit eten. Ik geniet van het leven, van mijn kinderen en kleinkinderen, de natuur en mijn vrienden.

Ik ben op zoek naar een sociale, eerlijke en lieve vrouw. Communicatie in een relatie vind ik heel belangrijk, maar ook iemand die begripvol is. Een vrouw die kan genieten van de kleine dingen in het leven. Een vrouw die open-minded is en weet wat er in de wereld te koop is. Graag zou ik oud met haar willen worden en trots op haar zijn.