Contact Nr. 142 Regio Zuid Limburg 44 jaar

Mijn naam is Melanie ik ben 44 en woon in Zuid -Limburg (Kerkrade).
Ik hou van gezelschap maar ben ook graag op de achtergrond. De laatste paar maanden in deze roerige bizarre tijd zou je kunnen zeggen dat ik wakker geworden ben (de wakkere onder ons weten wat ik hiermee bedoel).
Ik zou dan ook graag mijn vriendenkring willen uitbreiden met een dame die ook wakker is. Iemand die ook geïnteresseerd is in het spirituele en die graag tijd besteed aan zelfbewustzijn. En vanuit deze vriendschap zien we dan wel verder. Zelf zie ik er graag leuk en goed verzorgd uit en ga meestal casual /sportief gekleed.
Ik vind lieve zachtaardige verzorgde dames met leuke humor en niet alles te serieus nemen, lekker meegaand en spontaan het meest aantrekkelijk.
Ik hou niet van dames die graag op de voorgrond staan en absoluut niet van zwart denkers.
Dus ben jij die leuke optimistische dame die graag filosofeert over het leven, dan lijkt het mij heel gezellig om eens met jou af te spreken. Vooraleer ben ik opzoek naar vriendschap. Want daten vind ik eigenlijk helemaal niet leuk om te doen.
Ik kom dus uit het Zuiden, en het lijkt me het meest handig als we niet te ver uit elkaar wonen.
Aangezien ik mij niet echt gedraag naar mijn leeftijd match ik meestal het beste met vrouwen die ietsje jonger zijn als ik. Mijn voorkeur gaat uit tussen de 35 en 46. Alles daaromheen is bespreekbaar ­čÖé hihi…
Ik verheug me al op een kennismaking.                                                                                                                         Liefs Melanie