Contact Nr. 144 Regio Den Bosch 56 jaar

Ik ben in gesprek met een leuke vrouw met een open blik. Ze is 1.67m heeft een normaal postuur, zelf zegt ze “normaal met een plusje”, donkerbruin kort haar en ze draagt een mooie polo met jeans en sneakers.

Ze heeft op mbo/hbo niveau een fulltimebaan als rijksambtenaar waar ze gelijk enthousiast over verteld. Ze vindt het afwisselend en het kan vanuit huis. Ze heeft ook eens 6 weken in Marokko gewerkt toen er daar handen te kort waren. Ze rookt (wel sociaal), heeft een kat als huisdier, drinkt soms mee voor de gezelligheid en heeft geen kinderen. Ze heeft wel een paar lange relaties gehad.

Als ik haar naar haar karaktereigenschappen vraag antwoordt ze; rustig, betrouwbaar, gevoelig, serieus en een grote dieren -en natuurliefhebster. Jolanda voegt hieraan toe; ondernemend, lief, behulpzaam, empathisch, zorgzaam, eerlijk, doorzetter en trouw.

Haar muzikale voorkeur is breed, o.a. de top 40, Country, Latin, Blues. Geen hardcore of zwaar klassiek. Ze woont in een gezellig appartement dat rustig is ingericht met mangohouten tafel, een sfeerhaard een boeddha en veel planten. Hoewel ze zelf niet bezig is met spiritualiteit heeft ze er wel interesse in, als het maar met beide benen op de grond is. Ze mediteert wel en steekt regelmatig een wierookje aan.

Vakantie is echt haar ding, ze is pas nog met een stel vriendinnen naar Portugal geweest en een lang weekend naar Istanboel met een vriendin. Ze heeft al aardig wat gezien van de wereld.

In haar vrijetijd spreekt ze af met vriendin(nen), houdt ze van lekker koken en eten, een terrasje pakken, de sauna, wandelen +/-10 km, een weekendje weg, heeft ze een clubje waar ze een spel mee speelt (tokken) en helpt ze regelmatig een goede vriendin met haar moestuin.

Belangrijk in een relatie vindt ze dat ieder ook een eigen leven heeft naast de relatie. En elkaar niet claimt.

PARTNERWENSEN:

Zij komt graag in contact met een vrouwelijke vrouw met een stoer randje.  Rond haar eigen leeftijd en eigen opleidingsniveau. Daar hoeft geen diploma aan te hangen als ze maar goed kan communiceren en in de maatschappij staat. Of ze werkt of niet is niet van belang wel graag een ondernemend iemand die er graag op uit gaat. Iemand met een serieuze intentie, die graag reist, sociaal is, lief, niet helemaal vol met tattoos, 1 of 2 is oké, zij heeft er zelf ook 1. Eerlijk, betrouwbaar, zachtaardig en zeker niet dominant. Belangrijk is dat zij een dieren -en natuurliefhebster is. Qua regio +/- 1 uurtje rijden van Den Bosch

Haar dromen zijn; ooit eens op de bonnefooi met een camper rond te reizen en / of te overwinteren in Spanje