Contact Nr. 152 Regio Utrecht 34 jaar

34 jaar regio Utrecht

Vrienden vinden mij een spontane, vrolijke en goedverzorgde vrouw. Mijn kledingstijl is comfortabel en netjes.  Ik heb lang bruin haar, groene ogen, een slank postuur. Ik woon in het midden van het land.

Karaktereigenschappen die bij mij passen zijn: ruimdenkend, empathisch, zelfstandig, ondernemend, goede luisteraar, een doener, creatief en muzikaal. Ik hou van het (bourgondische) leven. Ik rook en drink niet.

Wat ik graag doe, is: muziek maken, sporten, naar concerten en festivals gaan, uiteten met vrienden, bordspellen spelen en lezen. Ik hou van actieve vakanties en het bezoeken van steden. Ik werk bij een zorgorganisatie.

Ik ben op zoek naar een ondernemende en attente vrouw met humor. Een ruimdenkende, empathische vrouw met een passie.  Een vrouw die ge├»nteresseerd is in de maatschappij. In de toekomst wil ik samenwonen op een fijne plek en samen mooie reizen maken.