Contact Nr. 145 Regio Zuid Holland 44 jaar

Dag vrouwen,

Vrienden vinden mij een spontane en attente vrouw. Mijn kledingstijl is comfortabel en netjes. Ik heb halflang krullend blond haar, blauwe ogen en een normaal postuur. Woonachtig in de buurt van Rotterdam, maar ik ben van oorsprong een Brabantse. Ik ben ondernemer en heb daarnaast een baan op HBO niveau bij een bedrijf in de vormgeving.

Karaktereigenschappen die bij mij passen zijn ondernemend, zelfstandig, direct, sportief, zorgzaam, romantisch, kwetsbaar, creatief, chaotisch, soms en een doorzetter. Ik rook niet en drink af en toe.

Wat ik graag doe, is koken voor anderen, sporten, naar festivals, concerten, musea en theater gaan. Ik hou van een actieve vakantie. Ik hou niet zo van campings.

Ik ben op zoek naar attente en liefdevolle vrouw met humor. Iemand die actief, leergierig en ondernemend is. Een vrouw met diepgang en waarmee ik mooie gesprekken kan hebben. Ik wil uiteindelijk samenwonen en genieten van de mooie dingen van het leven.