Contact Nr.146 Regio Oost Brabant 62 jaar

Vrienden vinden mij een vrolijke en vriendelijke vrouw. Mijn kledingstijl is casual en netjes. Ik heb kort donkerblond haar, bruine ogen, normaal postuur en brildragend. Ik ben werkzaam als manager in een bedrijf.

Karaktereigenschappen die bij mij passen zijn positief, energiek, actief, verantwoordelijk, respectvol, opgeruimd, liefdevol, humor, slim, in zeker mate spiritueel en trouw. Ik rook niet en drink af en toe.

Wat ik graag doe, is sporten, varen, uiteten en borrelen, theater en musea en concerten. Ik hou van vakanties waar het warm is. Deze kunnen zowel actief, maar ook wat passiever zijn. Carnaval in Oeteldonk vieren vind ik ook erg leuk!

Ik ben op zoek naar een liefdevolle en positieve vrouwelijke vrouw met humor. Een vrouw die mij aanvult en haar begrijpt, maar soms ook een spiegel bij mij kan voorhouden. Ik zoek een vrouw die zelfstandig is en initiatief neemt. Ik ben op zoek naar een gelijkwaardige relatie.