Contact Nr. 147 Regio Limburg 59 jaar

Vriendinnen vinden mij een vrolijke, oprechte en lieve vrouw. Mijn kledingstijl is casual en sportief. Ik heb kort grijs haar, blauwe/groene ogen, normaal postuur en brildragend. Ik ben werkzaam als medewerkster dagactiviteit (HBO) op een psychogeriatrische afdeling.

Karaktereigenschappen die bij mij passen zijn positief, energiek, assertief, gezellig, makkelijk, conflict mijdend, buitenmens, rechtvaardig, praktisch, liefdevol, sportief, goed luisteren, soms piekeren en enthousiast.  Ik rook niet en ik drink af en toe.

Wat ik graag doe, is sporten, wandelen in de natuur, zingen, fotograferen, vogels spotten, tuinieren, muziekliefhebber, bezoeken van musea en concerten en actieve vakanties. Frankrijk is haar favoriet, maar ze wil zeker ook andere landen bezoeken.

Ik ben op zoek naar liefdevolle, zorgzame en stabiele vrouw. Een beschaafde vrouw die dezelfde waarden en normen heeft. Een eerlijk en oprechte vrouw met interesse in de mens, in de wereld en het milieu. Iemand die zelfstandig, ondernemend, actief en empathisch is. Een vrouw die in staat is tot zelf reflectie en een ruime interesse heeft. Ik zou graag beginnen met een LAT-relatie.