Contact Nr. 148 Regio Noord Brabant 70 jaar

Vriendinnen zeggen dat ik een warme, hartelijke en begripvolle  vrouw ben. 1.63 lang, halflang grijs haar, blauwe ogen en een normaal postuur. Draagt casual, nette kleding. Woon in een gezellig ingericht appartement in Gemert.

Verder wil ik een rots in de branding zijn, kan goed luisteren, ben sociaal, creatief en heb oog voor diegene die naast mij staat. Ik ben zowel introvert als extravert. Als ik mij ergens op mijn gemak voel, praat ik makkelijk en gezellig. Ik zorgvuldig en ze denk goed na over mogelijke beslissingen. Ik ben trouw en zal mij helemaal geven aan een vrouw die daar voor open staat. Genieten van de kleine dingen van het leven, heerlijk! Ik zoek verbinding met iemand die ook open staat voor gevoelens en emoties. Humor, heeft, geduldig en positief is.

Ik heb HBO denkniveau, ben kunstenares en rookt af en toe een sigaartje, Ik heb geen kinderen.
Ik lees graag boeken, zowel autobiografische als spirituele boeken. Tuinieren en kunst is voor haar belangrijk.

Verder houd ik ervan om mijn huis in te richten en er iets moois en gezelligs van te maken. Op televisie kijkt ik vooral series en talkshows, doe graag bordspellen en houd van allerlei soorten muziek. De laatste jaren ben ik niet meer op vakantie geweest, maar met een eventuele nieuwe partner wil ik dat graag weer oppakken. Mijn wens is om nog een keer rond te gaan trekken met een camper.

Ik kom graag in contact met een goed verzorgde, open en lieve vrouw met een hoge emotionele intelligentie. Iemand die zich goed kan uiten en kan luisteren. Een vrouw die open en direct is. Iemand die goed met haar emoties om kan gaan.  Een vrouw die kan genieten van de kleine dingen in het leven. Iemand die rust geeft en wil krijgen, verbinding belangrijk vindt en elkaar helpen en steunen zowel in goede als slecht tijden.