Contact Nr. 149 regio Utrecht 41 jaar

Hallo hier een sympathieke, vrolijke en goedverzorgde vrouw.  1.76 m lang,  halflang lichtbruin haar, blauwe ogen en een normaal postuur. Ik  draag graag casual, nette kleding en  woon in een knus  ingericht appartement aan de bosrand van Leersum. Ik rook niet, drink voor de gezelligheid en heb geen kinderen. Wel een hond.

Verder ben ik een actieve en ondernemende vrouw. Loyaal, lief, verzorgend, gestructureerd, passievol, empathisch, oprecht, betrouwbaar en praat makkelijk. In een grote groep kijk ik eerst even de kat uit de boom. Ik ben sportief en houd van dieren, vooral paarden en honden.  Als ik voor iemand ga dan ook voor de volle 100 procent.

Verder HBO-niveau, een eigen praktijk gericht op dieren. Ik heb een leuke en liefdevolle jeugd gehad bij mijn ouders en ben opgegroeid in Hillegom.

Vrijetijdsbesteding; paardrijden, skiën, wandelen, fietsen, lezen vooral thrillers en detectives en Scandinavische series op Netflix. Ik houd van allerlei soorten muziek, ga graag op vakantie naar de bergen en houd vooral van actieve vakanties met genoeg tijd om ook lekker uit te rusten. Ze zou graag een reis/ trektocht door IJsland, Canada of Nieuw-Zeeland doen. Ook gaat ze graag met een eventuele nieuwe partner naar het theater of de bioscoop.

Ik kom graag in contact met een goed verzorgde, lieve, stoere en toch een beetje vrouwelijke vrouw. Belangrijk is dat zij ook van dieren en de natuur houdt. Die van een goed gesprek houdt, interesse heeft in de wereld om haar heen en een goede algemene kennis heeft. Een vrouw die gelijkgestemd en zelfstandig is. Een vrouw die empathische en sociaal is. In het begin een Lat-relatie. Later ook zeker willen samenwonen.