Contact Nr. 150 Regio Zuid-Limburg 48 jaar

Dingen ontdekken van het leven en in het leven..  Heb 2 Kids waar een al de deur van uit is en me oma heeft gemaakt van een heerlijk kereltje..  Volop genieten van dit mooie geschenk… Ik hou van wandelen sauna diepgaande gesprekken en ben op spiritueel gebied heel nieuwsgierig… stoer van buiten maar een klein hartje wat wel al veel heeft meegemaakt… 48 jaar jong en ontdek nog iedere dag nieuwe dingen in het leven… helaas nu weer alleen waarom vertel ik liever persoonlijk ik kan een spring in het veld zijn maar ook heel serieus… heb jij zin om eens gezellig samen te wandelen of te koken of lekker samen te gaan lunchen ik zou zeggen klim in de pen en wie weet gaan we samen op ontdekkingstocht na wat wij voor elkaar kunnen zijn ik sta open voor een serieuze relatie of leuke vriendschappen …