Contact Nr. 151 Regio Heemstede 45 jaar

Hallo, mijn vrienden zeggen dat ik een spontane, vriendelijke goedverzorgde vrouw ben, ik heb een wat voller postuur, kort donkerblond haar ( in een vrouwelijke coupe ) en blauwe ogen. Mijn kledingstijl is stoer en casual en ik draag weinig make-up. Ik woon in een warm en mooi ingericht appartement in Heemstede samen met mijn kat.

Mijn karaktereigenschappen zijn; eerlijk, loyale, oprechte, lief, behulpzaam, bedachtzaam, sensitief, creatief, gevoelig, empathisch en plan graag dingen vóór uit. Ik voel mij in een klein gezelschap het prettigst.  inlevingsvermogen en ze is geïnteresseerd in de medemens. Ik rookt niet en drinkt af en toe alcohol.

Ik werk op hbo niveau op een Hr-afdeling van een financiële dienstverlener. Ik heb geen kinderen.

Vrijetijdsbesteding; een dagje naar de sauna of het strand gaan met een goed boek. De warmte en helderheid van de zon maken mij blij. Net begonnen met een cursus beeldhouwen. Lekker genieten van een avond lang tafelen met vrienden van mijn kookclub, thuis of in een goed restaurant. En ik kook graag voor anderen. Naar de bioscoop, het theater of een musical. Het opknappen van meubels is ook een hobby van mij. Mijn muzieksmaak is breed georiënteerd. Ik houd van vakanties zowel binnen als buiten Europa. Heerlijk om in een andere omgeving te vertoeven en nieuwe indrukken opdoen.   

Graag kom ik in contact met een goedverzorgde, wat stoere, zelfstandige vrouw met een lief karakter. Samen leuke dingen doen, nieuwe avonturen beleven en ervaringen delen. Elkaar de ruimte geven, maar ook tijd voor jezelf hebben. Een eerlijke, open en warme vrouw die geïnteresseerd is in de ander. Respectvol en veilig voelen bij die ander vindt ik belangrijk. De klik zit voor haar niet per se in het uiterlijk, maar meer in het doen en laten, de uitstraling en persoonlijkheid.