Contact Nr.152 Regio Utrecht 40 jaar

Dag vrouwen, ik ben een spontane, positieve goedverzorgde vrouw, met een slank postuur, lang donkerblond krullend haar en blauwe ogen. Mijn kledingstijl is stoer en vrouwelijk en ik woon in een warm en modern ingerichte woning in Utrecht samen met mijn hondje.

Verder ben ik een liefdevolle, ondernemende en rustige vrouw. Je weet wat je aan mij hebt. Ik ben creatief en een echte doorzetter. Humor en vind ik belangrijk. Ik kan goed luisteren, ben zorgzaam en sociaal. Ik geniet van het leven en ik weet waar ik voor sta. Zeker ook avontuurlijk en houd van dingen ontdekken. Inlevingsvermogen en ben geïnteresseerd in de medemens. Ik rookt niet en drink af en toe alcohol.

Hbo-denkniveau.
En werk als Experience Designer & Frontend Developer.  Ik heb geen kinderen en heb drie lange relaties gehad.  

Ik wandel graag lange afstanden alleen of met mijn hond. Het hondje is om de week bij mij. Trefwoorden; concerten, musea en moderne dansvoorstellingen, culinaire avonden bij de wat betere restaurants, het bezoeken van nieuwe koffietentjes, fotografie het maken van keramiek op een draaischijf, met vrienden een biertje drinken in de stad of een spelletjesavond thuis met vrienden, actieve vakanties, stedentrips en mijn muzieksmaak is breed geori├źnteerd.

Marieke zoekt een zelfstandige, verzorgde, positieve en vrouwelijke vrouw. Iemand die ondernemend, creatief en sociaal is. Een vrouw die het avontuurlijke in zich heeft. Een partner die ook in vindt dat je in mindere tijden klaarstaat voor elkaar en niet meteen de handdoek in de ring gooit. Een vrouw met affiniteit voor dieren en wandelen in de natuur. Een vrouw die op een gegeven moment ook wil samenwonen. Samen genieten van de dingen in het leven.