Contact Nr.155 regio Noord-Holland 45 jaar

Vriendinnen vinden mij een spontane, oprechte en vriendelijke vrouw. Mijn kledingstijl is casual en sportief. Ik heb kort donkerblond haar, blauwe ogen, iets voller postuur, 1.73 lang en brildragend. Ik ben werkzaam als HR-medewerker (HBO) bij een financiële dienstverlener.

Karaktereigenschappen die bij mij passen zijn eerlijk, loyaal, behulpzaam, zorgzaam, bedachtzaam, gevoelig, gedisciplineerd, doorzetter, interesse in de medemens, goed luisteren, lief en creatief. Ik rook niet en ik drink af en toe. Ik heb geen kinderen.  

Wat ik graag doe, is dagje naar de sauna gaan of op het strand met een goed boek. Heerlijk van de zon genieten. beeldhouwen, kookclub, koken, naar de bioscoop, theater of musical gaan en actieve vakanties zowel binnen als buiten Europa.

Ik ben op zoek naar wat stoere, respectvolle, zelfstandige vrouw met een lief karakter. Elkaar de ruimte geven, maar ook tijd samen doorbrengen. Een eerlijke, open en warme vrouw die geïnteresseerd is in de ander. De klik zit voor haar niet per se in het uiterlijk, maar meer in het doen en laten, de uitstraling en persoonlijkheid.