Contact Nr. 156 regio Noord Brabant 68 jaar

Dag vrouwen,

Vriendinnen vinden mij een warme, vrolijke en spontane vrouw. Mijn kledingstijl is casual en sportief. Ik heb kort donkerbruin met wat grijs haar, blauwgroene ogen, iets voller postuur en ben 1.64 lang. Ik ben gepensioneerd, maar zit zeker niet stil!

Karaktereigenschappen die bij mij passen zijn eerlijk, loyaal, behulpzaam, zorgzaam, open, gezellig, actief, recht door zee, een aanpakker, doorzetter, humor, interesse in de medemens, positief, familiemens, liefdevol. Ik rook niet en ik drink af en toe. Ik heb geen kinderen.  

Wat ik graag doe is wandelen en zwemmen. Ik ga ook graag naar de bioscoop of op een terrasje zitten. Winkelen vind ik ook leuk. Op vakantie gaan, dat doe ik graag in eigen land. Er zijn nog zoveel leuke plekken te ontdekken in Nederland. Vroeger ging ik vooral naar Spanje en Duitsland. Ook heb ik geskied.

 Ik ben op zoek naar een verzorgde, eerlijk, open, hartelijke en vrolijke vrouw. Iemand die zich goed kan uiten en kan luisteren. Ook waar ik mee kan dollen en leuke gesprekken kan hebben. Elkaar helpen in goede en in slechte tijden. Ze mag kinderen hebben. Liever niet roken, drinken mag.