Contact Nr. 158 Regio IJssel vallei 56 jaar

Een rode ochtendhemel, warme koffie met dikke trui, een belofte in het tjilpen van de merels. Zij hebben een maatje gevonden, nu jij nog.

56-JARIGE DOORGEWINTERDE POT ZOEKT EVENKNIE OP LICHTE VOETEN voor DUURZAAM PLEZIERIG VERTOEVEN.

165cm en prima geproportioneerd, blauwe ogen, kort haar, een voorliefde voor Engelse overhemden en fietsen, sportief in houding en iets minder in lijf, alcohol zeer met mate maar met genot. Reeds met pensioen als diagnosticus in de GGZ leef ik bescheiden en bewust van mijn investeringen, mijn tijd schenk ik aan psychiatrische patiënten en enkele verenigingen, met een boek voor de kachel cocoonen lukt ook. ’s Nachts uitgaan zit niet in mijn repertoire, maar overdag spreek ik graag ergens af. Ik heb geen huisdier maar ben een kattenmens. Rokers passen niet bij mij. Op mijn nachtkastje ligt het nieuwste boek van Minke Douwesz, op de keukentafel de NRC.

Anderen schrijven over mij:

“Altijd weer inspirerend haar te ontmoeten in haar heerlijk sfeervolle woning. Wat een bijzondere, levenslustige, slimme, gedisciplineerde en ondernemende vrouw die geniet van het zien van mogelijkheden. Met haar kunst op de eilanden, winterkamperen, bijzondere mensen ondersteunen die dit even nodig hebben of afval scheppen vanuit de kano, niets lijkt onmogelijk…

Ik gun haar een andere leuke, lieve, ondernemende en zorgzame vrouw om gezamenlijk avonturen te kunnen beleven. Een vrouw door wie het leven samen nog leuker wordt dan het al is.”

“Slim en doordacht, geniet zo veel mogelijk van het leven. Het hart klopt en de hersens werken altijd! Beschaafd op een prettige manier, met goede smaak voor spullen en woning. Betrokken bij medemens en andere dieren. Zorg voor natuur en milieu. Fietsen, kamperen en kiten. Initiatiefnemer, kartrekker, altijd actief.

Haar partner: Aandachtig, slim, breed ontwikkeld, sociaal betrokken. Fijne vriendin maar ook stevige partner met eigen ideeën. Weet waar het werkelijk om gaat in het leven.”

Je bent van harte uitgenodigd te mailen als mijn tekst je aanspreekt, ik zie ernaar uit.