Contactnr. 111 regio Amsterdam 62 jaar

Ik ben in gesprek met een leuke aardige vrouw die eerst een beetje verlegen lijkt maar zodra het ijs gebroken is gezellig en ontspannen verteld. Ze is 62 jaar, is het sportieve type ( niet mannelijk ). Kort haar in een mooie kleur grijs en draagt vandaag een turquoise trui op een jeans. Ze doet niet mee aan de laatste mode wat kleding betreft, het is meestal vrij basic. Als ze b.v. uit eten gaat besteed ze er wel bijzondere aandacht aan maar op hakken of in een jurkje zal je haar niet snel zien. Ze is 1.64 lang en heeft een normaal postuur.

Haar opleiding is op MBO + niveau richting kunst en ze werkt 3 dagen in de week als activiteiten begeleidster in een verpleeghuis.  Ze heeft twee zelfstandig wonende dochters waarvan er één in Barcelona woont. Ze rookt niet, drinkt voor de gezelligheid en heeft geen huisdieren meer.

De sportschool bezoekt zij niet maar is wel gezond bezig. Ze neemt de trap, houdt van fietsen en wandelen. Muzikale voorkeur is zeer breed; Klassiek, Jazz, soul, Latin, “het is maar net hoe mijn bui is” zegt ze. Liever geen Smartlappen. Over spirituele interesse is ze duidelijk, zij is een nuchter type en houdt niet van zweverig gedoe. Wel gaat ze graag een kerk binnen om er even te zitten, verder hangt ze geen geloof aan.

Ze woont op een 1e etage met twee balkons waar ze volop van geniet. Op de één hangt een hangmat en de andere heeft een gezellig zitje. Verder is ze kleurrijk ingericht en knapt ze graag meubels op en/of maakt ze zelf. Haar laatste vakantie was Mexico ( stond niet op haar bucketlist ) uiteraard gaat ze met énige regelmaat naar Barcelona en houd ze ervan om mooie steden te bezichtigen.  Ze houdt van de zon maar niet om in te bakken. In haar vrijetijd is ze o.a. creatief bezig, maakt ze prachtige ‘werken van papier’ die ze zelf ontwerpt, gaat ze naar musea/film, lezen, gezelschapspellen, houdt ze van koken voor vrienden en van lekker eten.

Als ik haar vraag om haar karakter te omschrijven antwoordt ze, “ik kijk eerst de kat uit boom maar voel ik me op mijn gemak dan is het oké, ik verras de ander graag met een ontbijtje op bed, een hotelovernachting of cadeautje en kan romantisch zijn”. Jolanda voegt hieraan toe; droge humor, attent, zorgzaam, positief, trouw en sympathiek.

Wat zij belangrijk vindt in een relatie is: Dat je elkaar de meeste weekends ziet, een lat -relatie is oké en als het helemaal goed zit gaat ze, ‘samenwonen’ niet uit de weg, eerlijkheid, trouw, leuke dingen ondernemen, vrolijkheid, elkaar niet willen veranderen, ( jezelf iets aanpassen is weer iets anders) duidelijkheid en geen dominantie.

Partnerwensen:

Qua type valt ze op donkere ogen en uiterlijk, hoewel het haar natuurlijk al wel grijs kan zijn. Het postuur mag stevig/mollig zijn, de lengte het liefst niet veel groter dan zijzelf. Geen modepopje, lekker sportief en casual. Wel graag fit om de leuke dingen te ondernemen, een gezelligheidsmens en het zou fijn zijn als ze nog werkzaam is, “zodat we samen naar ons pensioen kunnen uitkijken”. De leeftijd zo tussen de, 57 en 68 jaar. De regio is niet belangrijk. Deze vrouw heeft geen auto maar komt overal met de trein en een goed boek.