Contactnr. 120 Tilburg 48 jaar

Ik ben in gesprek met een stoer uitziende vouw ze is 1.59 en heeft een stevig postuur. Ze heeft blond haar dat aan de zijkanten is opgeknipt en gaat gekleed in een sportieve broek met leger print, shirt en sportschoenen. Ik zie ook mooie tattoos op haar armen. Dit alles is goed verzorgd. Ze heeft een goede baan als procesoperator en werkt in ploegendienst. Ze rookt matig en drinkt graag een glas prosecco of champagne. Genieten van het leven staat bovenaan bij haar. Er zijn geen huisdieren maar ze is er wel gek op. Qua sport is ze niet fanatiek.

Qua sport is ze niet fanatiek bezig en heeft af en toe een personal trainer die haar motiveert en aanspoort. Haar muzikale voorkeur is zeer breed en, “heel belangrijk voor mij” zegt ze. Veel blues en verder Rolling-Stones, Elvis, soul, 70e 80e, klassiek en hardrock. Spiritualiteit is ze niet echt mee bezig maar ze gelooft wel dat er ‘meer’ is.

Zij is pas verhuisd naar een lief klein huisje in Tilburg, in een hofje waar ze erg blij mee is. Ze kan een heleboel zelf en is het nu aan het opknappen en ‘steampunk’ (op een rustige manier) aan het inrichten. Het is een echte perfectionist, wat nu mooi meegenomen is maar wat in een relatie een dingetje kan zijn. Daardoor denk ze dat samenwonen niets voor haar is, liever een lat relatie. Hoewel ze een fijne relatie van 13 jaar heeft gehad met een lieve ‘rommelkont’:-) Seksualiteit is fijn maar zeker niet het belangrijkste.

De vakanties waren verre reizen, ze heeft al heel veel gezien van de wereld, ze hoopt van harte dat het allemaal weer gewoon kan in de toekomst. Haar motto is, “ik werk om te reizen”. In haar vrije tijd gaat ze naar de bios of een terrasje pakken, tuinieren, schilderen, klussen en lekker uit eten.

Al s ik naar karaktereigenschap vraag antwoordt ze; Eerlijk, betrouwbaar, open, lief, harde werker, als ik ergens voor ga dan is dat voor 100%. Jolanda voegt daaraan toe; Ze kijkt naar de mogelijkheden, is positief, spontaan, oprecht, heeft zelfkennis, sterk in haar communicatie, leuke humor, sensitief, dierenvriend, sociaal, vrijgevig, leert nog elke dag en kijkt eerst de kat uit de boom.

Ohja toen ze net binnenkwam stotterde ze een beetje, ik vergeet het bijna te melden want zodra zij zich op haar gemak voelt heeft ze geen last van.

Partnerwensen:

Zij valt op vrouwelijke vrouwen, dat zit ‘m niet in een knap uiterlijk. Wel in een verzorgd uiterlijk met een lieve uitstraling. Dus geen plaatje om te schetsen. De leeftijd tot 55 jaar en het liefst wonend in Brabant maar het is geen breekpunt. Wel graag werkzaam, van een goed gesprek houden, Bourgondisch, gevoel voor humor, eerlijk, open, samen willen genieten en ieder een eigen leven hebben.