Contactnr. 123 Regio Maastricht 58 jaar

Ik ben in gesprek met een aantrekkelijke vrouwelijke vrouw van 58 jaar. Ze gaat modieus gekleed en haar lippenstift is precies dezelfde kleur als haar shirt. Het is zeker niet over de top, wel goed verzorgd. Ze heeft halflang donkerblond haar met coupe soleil, is 1.70 lang en heeft een normaal goed postuur. Ze heeft een mbo -plus opleiding en een goede baan op hbo-niveau. Ze heeft geen kinderen wel een hond en een lieve kat. Ze drinkt voor de gezelligheid graag een glas wijn.

Ze gaat niet naar een sportschool maar wandelt graag en veel en ze speelt badminton. Haar muziekvoorkeur is heel breed, “Ik kan beter zeggen waar ik niet van houd, zegt ze”. Geen hardcore, Jazz of Techno. Klassiek springt er wel uit maar radio 10 of Q -muziek staan ook vaak aan. Ze heeft spirituele interesse maar niet zweverig. Regelmatig gaat ze naar mindfull trainingen met een paar vriendinnen en dat zijn geweldige ervaringen. Het wordt gegeven door een lieve vrouw en dat voelt als een warm bad.

Ze woont in een mooie ééngezinswoning die ze smaakvol heeft ingericht. Haar vrijetijd brengt ze o.a. door; met vrienden op een leuk terras, lezen, lekker eten, bios, theater en buiten zwemmen bij een thermen, vooral als het heel koud is en je dan lekker in het warme water bent.

Haar vakantielanden zijn o.a. Italië, Frankrijk, Spanje, Turkije en voor haar werk is ze in Bangkok geweest.

Na een openhartig en gezellig gesprek hoef ik haar niet te vragen naar haar karaktereigenschappen, Ze heeft het allemaal laten zien. Ik vind haar; spontaan, charmant, attent, sensitief, gepassioneerd, zachtaardig, empathisch warm en ze heeft zelfreflectie.

Partnerwensen:

Waar zij naar omkijkt zijn toch wel de vrouwelijke vrouwen, die goed verzorgd zijn en een redelijk normaal postuur hebben. Of zij nog werkzaam is en in welke regio zij woont is niet van belang. “Maar het liefst om de hoek” zegt ze lachend. Leeftijd tussen de 50 en 65 jaar. Veel belangrijker is dat ze levenslustig is, humor heeft en echt leeft. Een ‘vlakpersoon’ past niet bij haar ze heeft op verschillende punten passie nodig, het gevoel dat je leeft. Iemand die interesse heeft in van alles en nog wat en net als zijzelf leergierig is. Een warme bourgondische vrouw die weet wat commitment is. Uiteraard een dierenvriend en als zij kinderen heeft is dat geen probleem.