Contactnr. 127 Regio Limburg 55 jaar

Ik ben in gesprek met een leuke, sportief uitziende en casual geklede vrouw van 55 jaar. Ze heeft kort modern geknipt haar een normaal postuur bij een lengte van 1.68. m.

Ze heeft een MBO opleiding aangevuld met o.a. een middenstandsdiploma, webdesign en secretaresseopleiding, hier is ze ook werkzaam in geweest. Door een N.A.H. werkt ze op dit moment niet maar doet wel vrijwilligerswerk. Ze is lid van een tattoo club en gezamenlijk  zorgen ze voor verrassingen voor minderbedeelden. Zo hebben ze laatst een heleboel moeders in het zonnetje gezet, dat soort dingen dus. Je begrijpt dat ze zelf een aantal gave tattoo’s heeft.

Ze heeft een zoon 18 die niet haar bloed heeft maar toch haar zoon is. Op dit ogenblijk ziet ze hem niet veel. Verder heeft een chihuahua en rookt of drinkt niet.

Als ik naar haar karaktereigenschappen vraag antwoordt ze; ik ben best lief, heb humor kom soms een beetje sarcastisch over wat niet altijd begrepen wordt.  En ik ben sociaal en ga niet over één nacht ijs. Jolanda voegt hieraan toe; een hartje van goud, gevoelsmens, empathisch, eerlijk, open, heeft zelfkennis, is rustig en toch gezellig aanwezig en kijkt eerst de kat uit de boom.

Haar muzikale voorkeur is breed maar bovenaan staan de jaren 70e & 80e. Ze is vroeger disc-jockey geweest. Waar ze niet van houdt is hardcore, house en Nederlandstalig. Je zal haar dus niet zien op festivals.

Ze heeft interesse in het spirituele en zou er meer mee bezig willen zijn maar dat komt waarschijnlijk wel weer.

Na haar operatie is ze soms wat vergeetachtiger en kan ze niet meer tegen erg harde geluiden maar verder doet ze van alles. Ze heeft een hersentumor gehad wat gelukkig heel goed is afgelopen. Sommige dingen zijn gewoon wat anders, zoals die harde geluiden. Ook rijdt ze auto maar liever niet op de snelweg.

In haar vrijetijd houdt ze van wandeldelen, gaat ze een avondje poolen, naar rommelmarkten en braderieën, ze heeft het fotograferen weer opgepakt en vindt ze de bios en concerten leuk, ook gaat ze heel af en toe opstap. Ze kan genieten van een goed boek. Zo heeft ze alles gelezen van Karin Slaughter. Seksualiteit is niet het belangrijkste, de klik moet er echter wel zijn.

Wat ze belangrijk vindt in een relatie is eerlijkheid, humor, monogamie, geen overdreven jaloezie en daar al helemaal geen ruzie over maken, als de één wil gaan dat gaat ze toch wel… Het gewoon lekker fijn en relaxt hebben samen.

PARTNERWENSEN:

Qua type valt ze op een stoere vrouw, geen jurkjes of rokjes, dat past niet bij haar. Het liefst wonend in de regio Limburg / Noord-Brabant, zij mag ( sociaal ) roken en met mate alcohol gebruiken. Ze mag kinderen hebben maar het liefst 15+

Als zij spirituele interesse heeft is dat prima en daarin ‘wat zij wil’, “ik zal nooit een vrouw iets opleggen” zegt ze.. Leeftijd +/_ tussen eind 40 en 60 jaar. Zij hoeft geen diploma’s te hebben als ze maar gezellig mee kan kletsen, een lekkere babbel hebben maar ook wel rustig kan zijn. Fijn als ze wel zorgzaam is, niet iemand die betuttelt en té veel zorgt. Iemand met ‘waarden en normen’ want die heeft ze zelf ook. Verder best een pittige dame die haar ook wat tegengas kan bieden en haar af en toe afremt.