Contactnr. 129 regio Eindhoven 66 jaar

Contactnr. 129  Regio Eindhoven 66 jaar.

Ze zou de vrouw uit haar dromen willen ontmoeten maar een maatje/mooie vriendschap is ook welkom.

Als ik de deur opendoe zie ik een leuke vrouw met mooi donker blond haar dat op kaaklengte in een modern kapsel is geknipt. Ze is 1.73 lang en heeft een beetje stevig postuur. Ze draagt een goed zittende lichtblauwe jeans met bijpassend T-shirt en een crèmekleurig jasje erop. Het is een vrouwelijk/sportief verzorgd plaatje.

Al vrij snel vertelt ze dat ze een transvrouw is en dat had ik niet gezien. Ik denk dat het komt doordat zij een echt vrouwelijk figuur heeft, geen mannelijk stem en geen overdreven sieraden etc. Haar transitie is in 2001 afgerond.

Zij heeft gewerkt in de elektrotechniek op hbo – niveau. Nu niet officieel werkzaam meer maar altijd een bezig, ondernemend persoon geweest dus nog volop in de maatschappij. Spiritualiteit speelt ook een belangrijke rol in haar leven. In haar vrije tijd houdt ze ervan om wat te tuinieren, wandelen, fietsen (geen al te lange afstanden), wat rustig toeren op haar scootertje, een terrasje, soms braderieën bezoeken en gezelligheid thuis en wat op een technische tour, het één en ander uitproberen op de computer. Ook klussen in en om het huis is een van haar favoriete bezigheden en veel dingen kan en doet ze dan ook zelf.

Ze heeft geen kinderen en geen huisdieren. Drinkt en rookt niet maar daardoor niet saai. Ik bespeur heel wat humor. Haar muziekvoorkeur is zeer breed, haar antwoord, “van Nederlandstalig tot hardcore”. Muziek is ‘genieten’ voor haar.

Als ik haar vraag naar haar karaktereigenschappen antwoordt ze, “ik ben eerlijk, open, kan goed alleen zijn en kan extravert maar ook rustig zijn”. Jolanda voegt eraan toe; gezellige prater, doorzetter, behulpzaam, gevoelsmens, handig, gaat voor vrienden door het vuur, krachtig, oplossingsgericht, heeft zelfkennis, is positief, sterk intuïtief, empathisch en kleurrijk. Ze is netjes in huis en warm, sfeervol ingericht.

PARTNERWENSEN:

Het zou natuurlijk heerlijk zijn om weer eens verliefd te worden en een mooie relatie op te bouwen. Dat zou ze graag met een vrouwelijk vrouw doen. (Dat mag uiteraard ook een transvrouw zijn)  maar niet iemand die daar heel extravagant in is, dat iemand zichzelf goed en hygiënisch verzorgd spreekt natuurlijk voor zich. Gewoon vrouwelijk met een normaal postuur iemand die eerlijk, gezellig en vrolijk is. Met graag wat zachte en gevoelsmatige karaktertrekken.

“Combineer die drie dingen en je hebt al een aardig iemand tegenover je.” lacht ze.

Mocht er geen ‘vonk’ overslaan dan is het ook fijn om een hartsvriendin te hebben en er te zijn voor elkaar. Het liefst niet verder dan 1 uur met de auto vanuit Valkenswaard.

Op mijn vraag of opleidingsniveau belangrijk is antwoord ze, “Opleidingsniveau is in feite niet echt belangrijk en hoog en of met name LAAG opgeleid vind ik een van de meest denigrerende termen die er zijn!! Oké het moet wel klikken natuurlijk maar of dat per definitie in je opleidingsniveau zit? Voor mij meestal niet, iedereen is zoals hij of zij is, toch?