Contactnr. 159 regio Amsterdam 68 jaar

Artistieke en sportieve Amsterdamse levensgenieter

Ik zeg het maar meteen, ik woon in Amsterdam, ik geniet van de stad en de mogelijkheden die de stad me biedt en waar ik soms wel en soms geen gebruik van maak.

Concerten in Paradiso, een museumbezoek, sporten, deze dingen doe ik vaak in mijn eentje, tijdens concerten en museumbezoeken ontmoet ik altijd wel gelijkgestemden die van het zelfde houden als ik. Een korte ontmoeting, een herkenning. Als je mee wilt, leuk, blijf je liever thuis, ook prima.

Ik ontvang inmiddels al twee jaar mijn AOW, heb verder geen pensioen en ben een actief mens.

Wat ik zoek is een vrouw om van te houden, je doet me lachen, je hebt een open geest, je bent belezen, je zit niet vast in waarheden, je staat nog steeds open voor nieuwe dingen, nieuwe mensen leren kennen en zelfs misschien nieuwe vriendschappen beginnen.

Of je wel of geen kinderen hebt maakt me niet uit en ook niet of je met een man getrouwd bent geweest.

Zelf ben ik al meer dan 40 jaar uit de kast, ik ben lesbisch en het grootste gedeelte van mijn sociale leven speelt zich af in de lesbische en gay wereld, ik sport bij een gay vereniging maar fitness bij een heteroclub.

Ik eet vegetarisch, rook niet, drink hooguit 1 keer in de maand een biertje of een likeurtje en ik beoefen het Nichiren boeddhisme.

Ik ben 68, word beging juni 69