Profielschets Nr. 106 29 jaar Regio Amsterdam

Regio Amsterdam Staat op pauze i.v.m. date afspraken.

Als ik de deur opendoe zie ik een jonge aantrekkelijke vrouw van 29 jaar. Ze heeft half -lang donkerblond haar en is een vrouwelijk type met normaal postuur. Ze draagt een rokje met moderne laarsjes en een trendy blouse met veel kleur. Ze is net afgestudeerd en is op hbo-niveau werkzaam in de zorg.

Ze heeft geen kinderen en of ze een kinderwens heeft laat ze open. Zelf vindt ze op dit moment haar carrière belangrijk.

Ze rookt niet, drinkt bij ‘passende sfeer’ en heeft (nog ) geen huisdieren. Ze is er wel gek op. Qua sport is ze niet echt fanatiek, van veel een beetje, om inshape te blijven en het liefst buiten. Haar muzikale voorkeur is heel breed; opgevoed met klassiek en in de auto kan ze ook lekker meezingen met Latin, Rock en Pop. Ze staat open voor het spirituele maar is er niet echt mee bezig. Ze woont in een fijn appartement in Amsterdam en is in Scandinavische stijl ingericht. In haar vrije tijd maakt ze graag stedentrips, mooie fiets en wandelroutes, terrasje, theater en wat jij leuk vindt😊. Vakanties zijn hoofdzakelijk zonnige bestemmingen.

Belangrijk in een relatie vindt zij: humor, gelijkwaardigheid, trouw, openheid geen dominantie of Jaloezie.

Haar karakter omschrijft ze zelf als: spontaan, open, vlot, sensitief en gepassioneerd. Jolanda voegt eraan toe: empathisch, respectvol, scherpzinnig en charmant.

PARTNERWENSEN:

Zij valt op vrouwelijke vrouwen met een stoer randje, goed verzorgd en +/- gelijkwaardig opleidingsniveau. Het liefst werkzaam. Als zij al een kindje heeft is dat helemaal prima en huisdieren zijn welkom. Het liefst niet rokend of heel matig😊dit geldt ook voor alcohol. Leeftijd tussen 27 en 37 jaar.

Trefwoorden: monogaam, serieus, passievol, zelfstandig, speels en zin om een fijne relatie op te bouwen.