Werkwijze en tarieven.

Je kan gratis in contact komen met vrouwen die hier adverteren, je hoeft je niet eerst in te schrijven. Stuur je reactie naar jolandahappy@live.nl en vermeld het contact nr. Ik stuur deze door naar adverterende vrouw en zij zal contact met je opnemen.

Daarnaast zijn er nog twee manieren om zelf te adverteren.

  1. Je levert je advertentie in bij mij via e-mailadres: jolandahappy@live.nl Ik plaats het op mijn site www.vrouwzoektvrouwbijjolanda.nl waar gratis op gereageerd kan worden. Alle reacties komen bij mij binnen, waarna ik ze binnen 2 dagen naar jou doorstuur. Zo heb jij het emailadres van die vrouw en kan je reageren. De kosten hiervoor zijn 20.—
  2. Je maakt een afspraak met mij via jolandahappy@live.nl  voor een kennismakingsgesprek via beeldbellen zodat ik een duidelijke profielschets van je kan maken. Uiteraard bespreken we ook je partnerwensen. Het gesprek duurt 45 min. Ik stuur jou je profielschets ter goedkeuring waarna ik het plaats op mijn site. www.vrouwzoektvrouwbijjolanda.nl   De kosten voor een professioneel profiel maken van jou, plus plaatsing zijn 30,–euro. Alle reacties hierop komen bij mij binnen en deze stuur ik binnen twee dagen door naar jou. Nu heb jij het emailadres  van de reagerende vrouw en kan je zelf contact met haar opnemen.  Mocht ik met vrouwen in gesprek raken waarvan ik denk:-))) Hee….dat is een match, dan laat ik dat uiteraard weten. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

De Advertenties zijn altijd Up To Date!

Ik werk volgens de richtlijnen van A.V.G. Dit staat voor bescherming persoonsgegevens. Dus ook de BNer kan hier gerust terecht:-)

Bij het aanleveren van je advertentie ga je gelijk akkoord dat je Jolanda van den Berg niet aansprakelijk stelt voor, door jouw zelf gemaakte afspraken.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op 0612485663

E: jolandahappy@live.nl